"Nu mor caii când vor câinii..." aşa zicea Bunicu' lu' Rici

duminică, 20 noiembrie 2011

ŞTIRI ÎN DIRECT, LIVE ZI DE ZI

De mâine dimineaţă voi deschide site-ul www.gabrielbugnar.ro - critica ştirilor de televiziune.
În fiecare zi veţi găsi selectată o ştire despre acelaşi fapt, ştire difuzată la RealitateaTv(18), B1TV(18), ProTV(19), Antena1(19), TVR (20) şi Antena 3 (24).



E posibil ca într-o zi să vorbim doar despre head-urile jurnalelor. În altă zi doar despre urmează; despre prima sau ultima ştire din fiecare jurnal. Le punem în discuţie, comparativ, le vedem cum au fost difuzate, cum au fost filmate, montate, scrise, citite, produse. De ce profesorul de sport de la J. Monnet a fost prima ştire într-un jurnal, cu live şi cu beta, şi undeva la mijloc în altul, doar un off? Care sunt informaţiile difuzate de o televiziune şi care de alta pentru acelaşi subiect?

În plus, zilnic vom avea sumarele jurnalelor din care am selectat ştirile cu duratele subiectelor. Va fi posibil să alegem din şase jurnale de la şase posturi câte două sumare în orice combinaţie şi le vom compara.

Vom vedea audienţele fiecărui produs şi concluziile analizelor.

www.gabrielbugnar.ro - critica ştirilor de televiziune, de luni dimineaţă, 21 noiembrie, numai pe Internet, în direct, live, de citit zi de zi.

PS-Dacă sunt cititori care nu înţeleg unele noţiuni, să-mi spună şi le lămurim. N-are sens să-i plictisim pe cunoscători.

0 comentarii:

Totalul afișărilor de pagină

Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog